Villa S+S

Municipality of Foligno (PG)

Design of a newly built 170 sqm residential building

Draft Villa S+S - Fabricamus

Villa S+S

The house is spread over three levels above ground in addition to the basement. The architectural language is decidedly contemporary, aimed at enhancing the play of geometric volumes that determine the composition of the external and internal architecture.
The double-height space above the fireplace wall culminates in a large skylight and allows for highly functional zenithal lighting. A staircase with a metal structure develops on this central empty space, which allows you to reach the attic. The living area is open-space, with the open kitchen in direct communication with the living room.

Alessio Vissani Photographer, Foligno, PG

Do you want more information about this project?

Call us on +39 0742 326257

Or fill out the contact form